sv

Nyheter

Säkra arbetsplatser i NDS

12 oktober 2014

Norra Djurgårdsstaden håller tjuvarna borta. I alla fall om man frågar byggarna i området. Skalskydd och bevakning med hund fungerar!

Detaljplaneområdena i Norra Djurgårdsstaden är försedda med skalskydd och med kör- och rotationsgrindar. Det bl.a. för att obehöriga inte ska komma in i områdena. Det är dels bra för att minska risken för olyckor, men det förhindrar även stölder i områdena.

På kvällar och helger bevakas områdena av väktare och hund. Carina Hammarlund på BLC brukar säga: ”Väktaren kan tjuvarna gömma sig för, men hunden slipper ingen undan!”. Det finns dock folk som ändå tar sig in i områdena. Väktarbolaget har avhyst 12 personer mellan perioden april till augusti.

I och med att vårt väktarbolag avhyser personer som inte visar giltigt ID06 på områdena är det viktigt att ni i områdena meddelar BLC när er personal ska jobba kvällar och helger. Senast kl. 13.00 för arbete utöver ordinarie tid samma dag.

 
 
 
/