sv

Nyheter

Staffan Lilja, ny Verksamhetschef på Servistik

30 juni 2017

   

  Staffan kommer agera som tillförordnad platschef på BLC fram till Anders Ivarssons ersättare finns på plats.

  ”Jag har en bred erfarenhet av att ta fram olika former av logistiklösningar för en rad olika flöden. Därför tror jag att detta med bygglogistik kommer passa mig väldigt bra.”

  Staffan kommer senast från Ericsson, där han har arbetat i olika arbetsroller under 21 års tid. De första 16 åren var han aktiv inom logistik/materialhantering, de sista åren med inriktning mot fastighet och säkerhet. Han började sin karriär som utbildad barnskötare och har hunnit med att jobbat på både dagis, fritids och fritidsgård. Staffan har även tidigare erfarenhet inom byggbranschen med mark och anläggning.

  På Ericsson har Staffan varit materialhanteringschef i ca 10 år på olika orter som Gävle, Nynäshamn och Kista/Stockholm. Han har även jobbat med uppbyggnader av olika HUB-verksamheter i Gävle och Stockholm, samt utomlands. Staffan fokuserar gärna på arbeta med uppbyggnad och förbättringar och strävar alltid att utveckla till det bättre. Att han själv som person kan utvecklas är en stor bonus.

  Idrotten är något Staffan alltid har hållit på med - fotboll, ishockey, judo, boxning, innebandy. Fotbollen är väl det han har hållit på med mest och gör än idag, som seniortränare för Ursvik IKs A-lag och sitter som ordförande för klubben.

  Staffans stora intresse är ledarskap och logistik, något han tycker är fantastiskt roligt. Staffan hoppas att hans erfarenhet av ledarskap och logistiska förmåga kan ta projektet NDS framåt tillsammans med alla medarbetare, som han får äran att jobba med.
   

  Välkommen Staffan!

   
   
  /