sv

Nyheter

Senaste NKI-resultatet visar att Bygglogistikcentret går i rätt riktning

22 juni 2016

   

  Vi vill tacka er kunder för all input vi fått och för ert engagemang kring den senaste NKI-undersökningen. I år fick vi in fler än dubbelt så många svar och många bra synpunkter. NKI-undersökningen visar att Bygglogistikcentret (BLC) har utvecklats inom de flest områdena vilket vi tycker är glädjande.

  Vi vill givetvis fortsätta utveckla BLC och NDS tillsammans med er inom alla områden. Vi har målsättningen att vara som en spjutspets inom bygglogistik och skapa ökat värde för intressenter inom NDS.
  -Det glädjer mig att vi fått bättre resultat och nöjdare kunder. Detta stärker organisationen på plats och är början till ett ännu bättre resultat, säger Fredrik Bergman Genomförandeprojektchef för Norra Djurgårdsstaden

  En förbättring som nyligen genomfördes, baserat på NKI:n, var utökade tider för ID06-registrering. Därmed kommer registreringen av nya personer att bli enklare för er kunder.

   
   
  /