sv

Nyheter

Belysning

25 oktober 2017

Vi går mot mörkare tider och har därför börjat öka upp med belysningen i hela Norra Djurgårdsstaden. Ca 10st nya belysningsmaster ställs upp för att förbättra sikten för alla på området.

 

Ny platschef

25 oktober 2017

Från och med 1:a november kommer Lars Arnell gå in som tillförordnad Platschef. Lars har jobbat för Servistik sedan 2005, och 4 år i projektet Norra Djurgårdsstaden.

 

Parkering

25 oktober 2017

Nya kolkajsparkeringen öppnar 1/11-17. Parkeringsytan ligger bakom etableringarna på Brofästet. Parkeringarna vid lilla tegelhuset vid BLC kommer att upphöra någon gång under november eller december. BLC återkommer om exakt datum. Hyresgästerna har företräde till nya parkeringen. Det kommer att bli ca 70st platser på den nya parkeringen.

 

BLC Arbetsfördelning

25 oktober 2017

En ny organisationsstruktur har utformats för en tydligare arbetsfördelning. Linnea Blomstedt kliver in som övergripande Logistiksamordnare och har ett ansvar för hela vår verksamhet. Varje projekt har en ansvarig kontaktperson.

Filip Wester ansvarar för Brofästet Västra Jackproppen Södra Kajen Christian Wall ansvarar för Brofästet Irena Cienkowska ansvarar för Gasverket Gas...

Läs mer...

 

Miljöolycka

25 oktober 2017

Den 7 sept inträffade en miljöolycka, där ett trailerfordon kom i rullning och forcerade ett antal tungavstängningar innan den stannade ca 1 m från kajkanten i Kolkajen.

Vid forceringen av trailerfordonet så skadades bränsletanken och stora mängder diesel rann ur i vattnet. SOS larmades omgående och insatsarbetet påbörjades. Tack vare projektpersonal på plats, med god insikt, så hanterades incidenten på ett mycket bra sätt....

Läs mer...

 

Projektet Gasverket

2 oktober 2017

Nu är rivningsentreprenören NKR Demolition Sweden AB på plats för att starta rivningen av gasklocka 4. Gasklockan kommer att demonteras nedifrån och plockas ner sektionsvis. Av de fem gasklockorna som finns i Hjorthagen är Gasklocka 4 med sina 200 000 m³ den störst...

Läs mer...

 

Snart är Norra 2 klart

2 oktober 2017

Skanska på Norra 2 Sonfjället är klara med byggnaderna och har snart avetablerat klart. Nu återstår endast finplanering av gator fram till båthusparken. Den 19 september är det inflyttning i områdets sista hus.
 

Vi är i ständig förbättring

2 oktober 2017

Vi strävar hela tiden efter att utveckla och effektivisera vårt arbete. En av våra förbättringar är att vi på ett tydligare sätt har delat upp ansvaret mellan oss etappsamordnare på BLC. Vi är övertygande om att det kommer påverka våra kunder p&a...

Läs mer...

 

Irena Cienkowska är tillbaka

2 oktober 2017

Ny etappsamordnare. Ja, nu efter sommaren är Irena Cienkowska tillbaka från mammaledighet och tar över Linus Wall arbetsuppgifter på Gasverket och gasklockorna. Linus kommer framöver befinna sig på ett nytt projekt i Hagastaden.
 
 
/